• Winkelwagen€ 0

FAQ

Hoe kan het zo zijn dat jullie gratis producten aanbieden?

Een groot aantal webwinkels vragen een ruime marge op hun producten om hun marketingkosten te kunnen dekken. Doordat wij aan u vragen om het product te delen via Facebook, Google + of Twitter hoeven wij geen opslag voor de marketingkosten te rekenen. Zo snijdt het mes aan twee kanten en kunnen wij u blijvend Gratis Producten aanbieden.

Hoe kan ik een Gratis Product bemachtigen?

U kunt een Gratis Product bemachtigen door de volgende stappen te volgen:

Stap 1
Kies één van de gratis producten uit ons assortiment!

Stap 2
Deel het product via Facebook, Google + of Twitter.

Stap 3
Reken alleen € 5,95 af voor de verzending en afhandeling.

Stap 4
Uw product wordt binnen 10 dagen geleverd!

Hoe zorg ik ervoor dat ik geen enkele actie en nieuwe gratis producten meer mis?

Volg ons op Facebook, Google +, Twitter of meldt u aan voor de nieuwsbrief en u wordt direct op de hoogte gehouden!

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief?

Op de homepagina aan de rechterkant onder de Facebookbox, vindt u de optie om uw e-mailadres in te vullen. Klik vervolgens op ‘’Schrijf mij in’’ en u bent ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik Gratisdoortedelen.nl volgen op Facebook, Google +, Twitter en/of de Blog?

Onderaan de site vindt u de kop ‘’Volg ons op’’ hieronder vindt u de links naar de Facebook, Google +, Twitter en de Blog pagina. Ook aan de zijkant van de pagina kunt u klikken op het meebewegende Facebook, Google + of Twitter symbool.

Hoe kan ik de RSS Feeds van Gratisdoortedelen.nl toevoegen aan mijn RSS reader?

Ga met de muis naar het RSS logo, rechts onderin de site (lichtgrijs logo), druk de rechtermuisknop in en kopieer het linkadres. Het gekopieerde linkadres kunt u vervolgens plakken in uw RSS reader.

Hoe kan ik Gratisdoortedelen.nl aanbevelen aan familie en vrienden?

Er zijn tal van mogelijkheden om Gratisdoortedelen.nl aan te bevelen aan familie en vrienden. De eenvoudigste methode is om een product uit ons assortiment te kiezen en deze via Facebook, Google + of Twitter te delen.

Hoe kan ik inloggen/registreren op de site?

Door linksboven in de site te klikken op de knop Inloggen/registreren komt u bij de inlog/registreer pagina. U dient zich eerst te registreren alvorens u kunt inloggen. Indien u zich nog niet heeft geregistreerd, vult u uw e-mailadres en wachtwoord in onder de kop ‘’Registreer’’ en vervolgens klikt u op de registreer button. Indien u zich al wel heeft geregistreerd kunt onder de kop ‘’Login’’ uw e-mailadres en wachtwoord invullen en vervolgens klikt u op de login button.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat moet ik nu doen?

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze opnieuw aanvragen. Linksboven in de site vindt u de knop inloggen, onder de kop ‘’Login’’ ziet u rood onderstreept ‘’wachtwoord vergeten?’’ klik hierop en vul vervolgens uw e-mailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met daarin de link om uw wachtwoord aan te passen, klik hierop en vul uw nieuwe wachtwoord in.

Ik ontvang geen e-mail van Gratisdoortedelen.nl, wat moet ik doen?

De kans bestaat dat de e-mails van Gratisdoortedelen.nl terecht komen in uw spamfiler. Zorgt dat [email protected] is toegevoegd aan uw lijst met veilige afzenders. Indien de e-mials ook niet in uw spamfilter staan, neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Indien u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief kunt u klikken op de link onderaan in de ontvangen nieuwsbrief.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Uw bestelling wordt binnen 10 dagen bij u thuis bezorgd.

Is het erg als ik niet thuis ben op het moment dat het pakketje wordt geleverd?

Nee dit maakt niet uit! Al onze pakketjes passen door de brievenbus.

Is het mogelijk om meerdere producten te bestellen?

Absoluut! U dient hiervoor wel elk product dat u wenst te ontvangen apart te delen via Facebook, Google + of Twitter. Vervolgens rekent u alleen € 5,95 per product af voor de verzending en afhandeling.

Ik zou graag het ontvangen product willen retourneren kan dat?

U kunt het ontvangen product retourneren. Echter, heeft dit niet veel zin. Doordat al onze producten gratis zijn en u alleen voor de verzend en afhandeling betaald, kunt u helaas geen restitutie krijgen van de verzend- en afhandelingskosten die u heeft afgerekend. Mocht het een speciaal actieproduct zijn waarbij er een prijs voor het product in rekening wordt gebracht, dan kunt u uiteraard dit bedrag terug krijgen. Ook hierbij geldt dat de verzend- en afhandelingskosten niet kunnen worden gerestitueerd.

Mijn vraag staat hier niet tussen wat nu?

Indien uw vraag hier niet tussen staat, kunt u het beste contact met ons opnemen, door hier te klikken. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

© Copyright - Gratisdoortedelen.nl - Alle rechten voorbehouden.
Vind ons leuk op Facebook!Vind ons leuk op Facebook!Vind ons leuk op Facebook!